Program de modificat poze online cu multe optiuni

Astazi vreau sa va prezint un program online cu foarte multe optiuni. Nu de multe ori am vrut sa modificat poze, fara sa instalam programe special pentru acest lucru. Asa ca la indemana sunt programele online de modificat poze. Chiar daca in ultima vreme au aparut foarte multe astfel de programe, fel de fel de site-uri, cu fel de fel de optiuni, programul pe care vi-l prezint face diferenta.

Vorbim despreĀ PicMonkey, o aplicatie interesanta online de modificat poze. Fata de restul o pot numi chiar avansata. Chiar daca este doar in versiune BETA, site-ul ne ofera foarte multe informatii si optiuni de aplicare pe poze.

Putem sa adaugam efecte interesante, texte pe imagine, putem sa retusam pozele, chiar si putem sa adaugam rame la pozele modificate.

Pentru un program care este doar in versiunea BETA are exterm de multe optiuni. Dupa parerea mea, dupa experienta avuta cu alte programe de manipulat poze online, este posibil ca dupa o perioada, marea majoritate a facilitatilor sa fie taxate la un moment dat.program de modificat poze cu multe optiuni

Cum editam pozele online cu PicMonkey?

Ca sa putem edita cu PicMonkey va trebui sa alegem pozele din calculator. Uploadarea pe hostul acestora se face simplu datorila optiunii de drag & drop.
Totul se misca foarte rapid, observam in stanga bara pentru efecte, de culori…daca nu avem un aparat de fotografiat foarte performant, putem sa rezolvam expunerea si multe altele.
Se poate da foarte usor zoom la poze, din scrollul mouse-ului.un program interesant de modificat poze online
Pentru manipularea pozelor am folosit browserul Google Chrome. Va recomand si voua sa le folositi pe amandoua.

Cum accesez acest program de modificat poze cu atat de multe optiuni?

Puteti accesa PicMonkey de aici.

Cei care au vizitat articolul "Program de modificat poze online cu multe optiuni" au cautat:

  • program d etitat poze
  • program de editat poze online gratis animatii mai multe poze
  • program de modificat pozele online
  • pic monkei program de editat poe
  • vreau un program pentru poze profesioniste
  • monkey program de modificat poze
  • descarcare picmonkey
  • Program De Modificat Poze Online
  • program de modificat poze online monkey
  • programe pentru editat poze

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>