Program de facut videoclipuri din poze

Stiu ca nu este chiar subiectul site-ului, dar foarte multa lume cauta sa faca slideshow din poze. E si normal, altfel iti amintesti de momentele imortalizate, mai ales daca pui si melodia preferata pe fundal.

Cum fac videoclip din poze?

Pentru a face videoclipuri din poze trebuie sa instalam ProShow Gold. Este un program cu care putem sa facem video intr-un mod aproape profesionist(daca vreti sa fiti profesionisti ar trebui sa instalati Sony Vegas sau Premiere Pro, dar sunt foarte complicate). Cu ProShow Gold putem adauga diverse clipuri sau chiar efecte si poate chiar o muzica pe fundal, in doar cateva minute.

Cum se instaleaza Proshow Gold?

Instalarea se face foarte usor, nu trebuie decat sa dam cateva NEXT-uri, apoi daca vrem sa facem si un DVD cu acest colaj de poze trebuie neaparat sa dam restart la calculator. Vom primi un mesaj de genul:unul dintre cele mai bune programe de facut colaje

Prezentare program de facut colaje

Exact ca majoritatea programelor de acest fel, vom lua fisierele cu drag & drop si le tragem in locul in care apare “drop photos…”. Cei care ati mai lucrat cu Windows Movie Maker veti recunoaste timeline-ul si preview-ul acestuia.
program de facut colaje din poze
In toolbar avem optiuni de baza, precum denumirea filmuletului, adaugarea unui mp3 sau orice tip de melodie doriti, adaugarea unui efect, salvarea proiectului sau publicarea pe youtube, Facebook sau pe CD/DVD Blu-ray. Pentru ultima optiune aveti nevoie si de un DVD compatibil cu blu-ray.
Din pacate, asa cum puteti vedea si din poze acest program nu este gratuit, dar il puteti folosi fara nicio problema 15 zile sau “sa va descurcati” de licenta. Programul este compatibil cu toate platformele de Windows atat pe 32 de biti, cat si pe 64 de biti.

De unde descarc Proshow Gold?

Acest program extraordinar de creat filmulete din poze se poate descarca de pe link-ul urmator:

download proshow gold free

Cei care au vizitat articolul "Program de facut videoclipuri din poze" au cautat:

  • cum se salveaza un pro show gold in mp3
  • program colaj din poze
  • cum de facut video cu poze si melodie
  • program de facut colaje online
  • program de facut video clipuri din poze gratis
  • cu faci din poza link
  • situri de facut videoclipuri cu poze online
  • programe de editat poze online 2012
  • programe de facut clipuri video gratis
  • program pentru videoclipuri

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>